Τετάρτη 20 Μαΐου 2015

                                                     ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ;;;
Ενώ είχε έρθει η εντολή από το υπουργείο της αριστερής κυβέρνησης..
.να πληρωθούμε μόνο ότι προβλέπει ο 4024 (δηλαδή ο νόμος για το ενιαίο μισθολόγιο) ο πρόεδρος και η διαπραγματευτική ομάδα κινήθηκαν άμεσα και με παρέμβαση στο υπουργείο αλλά και την ενιαία αρχή πληρωμών εξασφάλισαν την πληρωμή ΟΛΩΝ των οδηγών σε ότι αφορά την υπερωριακή εργασία που απορρέει από την ''μνημονιακή'' ,όπως λένε τα παπαγαλάκια ,σύμβαση του 2013-2014.
Βέβαια δημιουργήθηκε μία μοναδική ευκαιρία στον πρόεδρο να δείξει σε όλους πόσα είναι τα παραπάνω χρήματα τα οποία είχε διεκδικήσει  και είχε καταφέρει να αποσπάσει μέσα από την σύμβαση του 13-14 για την οποία είχε κατηγορηθεί τόσο πολύ. Όλοι,ή τουλάχιστον οι περισσότεροι,τον κατηγορούσαν για μνημονιακή σύμβαση η οποία προέβλεπε ΜΟΝΌ τα χρήματα του ενιαίου μισθολογίου.
 Αν δεν είχε κινηθεί άμεσα θα βλέπατε όλοι πόσα χρήματα θα ήμασταν μείον και θα φαινόταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ η προσπάθεια που είχε γίνει τότε για την υπογραφή της σύμβασης.
Έχω την εντύπωση ότι έπρεπε ο πρόεδρος να αφήσει να πληρωθούμε έναν μήνα με τα χρήματα του ενιαίου μισθολογίου για να πάψει επιτέλους αυτή η καραμελίτσα της δήθεν μνημονιακής σύμβασης.
Αλλά αυτά δεν γίνονται από έναν άνθρώπο που έμεινε 18 μήνες στον δρόμο για να ξαναγίνει η εταιρεία δημόσια. Σε καμία περίπτωση δεν δέχεται να παίξει παιχνιδάκια πάνω στην μισθοδοσία συναδέλφων.